44ste Vrouwendag op 11 november 2015 ‘Geluk’

Vrouwendag 44 - posterDe Vrouwendag is dit jaar voor zijn 44ste editie te gast in Gent, in De Centrale, vanaf 13u15. Een platform van Gentse vrouwen & organisaties, de Provincie Oost-Vlaanderen en de Stad Gent werken samen met het Vrouwen Overleg Komitee een boeiend programma uit rond het thema geluk. Een thema waar we heel eigenzinnig mee omgaan, met werkwinkels over solidariteit, lichaam, relaties en migratie, met comedy, getuigenissen in filmvorm, dans en ‘spoken word’ en met een sofagesprek met Rachida Lamrabet en Anja Meulenbelt. Afsluitend is een wervelend concert van S.W.A.N.

Download hier het programma

——————–
DE CENTRALE, Kraankinderstraat 2, 9000 Gent
Routbeschrijving
——————–
De Nationale Vrouwendag is een organisatie van het Vrouwen Overleg Komitee met steun van Gelijke Kansen Vlaanderen, het Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen, Provincie Oost-Vlaanderen, Stad Gent Gelijke Kansen en In-Gent Integratie en inburgering.
http://www.vrouwendag.be 

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers like this: