Prijsuitreiking eerste Vlaamse vlogwedstrijd met Tom De Cock (NMN)

Sensoa en Mediaraven riepen jongeren via een wedstrijd op om te vloggen tegen stereotypen die de ronde doen over klassieke man/vrouw verhoudingen of holebi’s. Een vlog is een ‘video-blog’, een populaire manier bij jongeren om hun mening te geven via een filmpje op YouTube. De deadline om vlogs in te sturen is verstreken op 1 augustus.

weetewa‘Weetewa… Ge zijt mijn stereotype niet’ doet videobloggen over gender en homohaat
Wees erbij op 30 augustus op de prijsuitreiking en ontdek samen met de jonge vloggers wie de winaars zijn van de 4 prijzen. De moderatie ligt in de handen van Tom De Cock (MNM-presentator en Weetewa-jurylid) en wordt afgesloten met een receptie met mogelijkheid om de winnaars en andere vloggers te ontmoeten.

OP12 zendt in het najaar de vlogs van de 4 winnaars uit op televisie en Sensoa verwerkt de filmpjes in een lespakket. Alle filmpjes zijn te bekijken op youtube. Ga zeker kijken en bezorg je favorieten zoveel mogelijk views!
Meer over de Weetewa-vlogwedstrijd op weetewa.be.

PRAKTISCH

Wat:
Prijsuitreiking eerste Vlaamse vlogwedstrijd met Tom De Cock (MNM) en deelnemers

Wanneer:
Zaterdag 30 augustus, 14 uur

Waar:
Sensoa, Presidentbuilding, vijfde verdieping, Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen

Wie:
Deze wedstrijd is een initiatief van Sensoa en Mediaraven, met steun van gewezen Vlaams minister van Jeugd Pascal Smet, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Jo Vandeurzen, RoSa vzw en de VRT (OP12).

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers like this: