Take Care: Congres over Welzijn Holebi’s & Transgenders

Op 22 maart 2014 organiseert çavaria in samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant Take Care, een congres over het welzijn van holebi’s en transgenders.

concept_congres

Het congres valt samen met de Algemene Vergadering (AV) van çavaria. “Dit is de eerste keer dat we naast onze AV een heus congres organiseren”, zegt Jeroen Borghs, woordvoerder van çavaria. “De congresformule maakt het interessanter voor mensen die niet zetelen in onze AV. Des te meer mensen deelnemen aan deze dag, des te meer er genetwerkt kan worden en des te sterker we er als beweging uitkomen.”

Doorheen de dag worden er verschillende workshops georganiseerd. Je kan bijvoorbeeld mee nadenken over religie, homo- en transfoob geweld, onderwijs, (kans)armoede, seksuele gezondheid bij jongeren of de vrouwenwerking van çavaria. Ook zijn er workshops die je iets kunnen leren over mindfullness of weerbaarheid. Naast de workshops is er gans de dag ruimte om te netwerken met activisten van over heel het land.

Inschrijven voor het Take Care Congres doe je hier.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers like this: